Derby zápasy

sledujeme zajímavé derby zápasy

Španělské a Italské derby zápasy

V tomto článku se budu věnovat jižanským ligám, přesněji španělské La lize a italské Serii A protože i tyto soutěže nabízejí kvalitní a velmi zajímavé derby zápasy, které sleduje velké množství fanoušků. Ve španělské La lize je pro sázky a fotbalových fanoušků největším svátkem derby zápasy nazývaný také „el clasico“. Těm, kteří sledují fotbal nemusím velmi vysvětlovat, že je to souboj dvou nejvýznamnějších španělských velkoklubů Fc Barcelony a Realu Madrid. Tento zápas patří mezi nejsledovanější sportovní události na světě, protože měření sil těchto dvou gigantů je vždy napínavé do poslední minuty zápasu. No španělská liga nabízí i městské derby mezi Espaňolu a Fc Barcelona nebo madridské derby mezi Realem a Athleticem.

Italská Seria A nabízí také skvělé zápasy, což které jsou pro sázky online, velmi zajímavé a oblíbené. Italská liga sice prošla korupčním skandálem ale stále má svou nespornou kvalitu. Mezi italské derby zápasy určitě patří milánské derby mezi Interem a AC Milano. Také můžeme v italské lize sledovat i římské derby zápasy mezi As Roma a Lazio Řím, které sice svou největší slávu momentálně neprožívají no zápasy jsou to vždy zajímavé. No k tom týmům musíme v italské Serie A bezpochyby zařadit i mužstva jako Juventus Turín, které se dostalo ze dna znovu na vrchol italského fotbalu a také nesmíme zapomenout ani na Hamšík Neapol, který se probojoval mezi ty nejlepší mužstva v italskou a patří tak k favoritům na ligový titul.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>